LA NOSTRE HISTÒRIA

Reinpe Baix Llobregat S.L. va ser fundada a Martorell l’any 1.989 amb la intenció de ser el referent en servei d'ofimàtica i manteniments de maquinària d’oficina.

L'any 2007, en vista dels bons resultats obtinguts i dels mils de clients satisfets, decideix continuar amb el seu pla de creixement per tal de millorar l’assistència, administració i vendes arreu del país. Fruit d’això, neix la seva seu a la localitat d’Igualada, al Carrer Doctor Joan Lladó 22 Baixos, amb servei d´atenció al client, exposició, vendes, magatzem i servei tècnic oficial.

Durant els darrers anys, hem anat avançant i ampliant la nostra zona de mercat arribant a cobrir tot Catalunya i inclús fora de les seves fronteres, convertint Reinpe en un una empresa de referència en el mercat de la ofimàtica en tots els àmbits i a totes les localitats.

dd

Dia rere dia s’amplia la nostra zona de mercat comptant amb la confiança de nous clients, si estàs interessat en treballar amb nosaltres, no dubtis en que tindràs la millor assistència siguis d’on siguis.

Com a distribuïdors oficials de Toshiba i Panasonic, tenim una àmplia experiència en sistemes multifuncionals d’impressió digital així com en tasques de manteniment preventiu i de control en l’estat de les nostres màquines.

El nostre objectiu principal és aportar aquelles propostes que siguin necessàries per millorar i agilitzar el treball dels nostres clients, utilitzant les més noves tecnologies, ja sigui mitjançant Equips de Impressió, Ordinadors i Xarxes, Centraletes IP/PBX o Pissarres Interactives, entre altres .

A Reinpe pensem que la satisfacció del client es primordial. Tenim clar que el principal actiu de la nostre empresa son els clients, la raó de ser de la nostre empresa. Per això comptem amb un gran equip format per personal comercial, administratiu i tècnic que et donaran l’atenció més professional i personalitzada del mercat. Oblida’t del tracte fred i poc personal d’altres empreses, per REINPE cada client és prioritari.

dd

© Reinpe S.L. |