UN MÓN MILLOR AMB REINPE

Ser client de Reinpe suposa col·laborar amb la nostra obra social.
A REINPE intentem ajudar a un món millor, no només a traves de la nostra política amb el Medi Ambient, comptant amb nombrosos certificats de reciclatge i productes compromesos amb el consum mínim, sinó que invertim cada any en projectes importants als llocs on més ho necessiten, aquest any a Senegal.

AJUDA’NS A PODER FER MÉS PROJECTES REALITAT!

HOSPITAL MATERNO-INFANTIL KEUR MODOU KHARY, LOUGA, SENEGAL

Keur Modou Khary és un poblat de mil habitants de la regió de Louga, situat a Senegal, on les estadístiques indiquen que anualment més de 6 milions de nens moren abans de complir els 5 anys i on la major part de les dones no sobreviuen al part a causa de la falta de mitjans sanitaris.
Amb aquest projecte, que hem iniciat junt amb “CC ONG”, s’està realitzant un hospital que permetrà:

Satisfer les necessitats bàsiques en l’àmbit de salut de milers de persones, sobretot en salut materna infantil.
La implantació d’un laboratori farmacèutic que garantirà l’accés als medicaments més utilitzats i contribuirà al desenvolupament econòmic i social de la població, oferint nombrosos llocs de treball.
S’incidirà en la necessitat de planificació familiar, per millorar les condicions de vida i benestar de les comunitats ateses.

PER A MES INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE POTS ENTRAR AQUI

ANIMALS SENSE SOSTRE

Animals Sense Sostre, és una associació protectora sense ànim de lucre, entitat col·laboradora del departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, registre 27086, dedicada des de l'any 2002 a l'acollida d'animals abandonats amb la finalitat de cuidar-los i aconseguir-los un bon llar .

REINPE som una empresa "Animal friendly", per nosaltres un món millor consisteix en millorar la vida de les persones, però també dels animals. Com deia el savi Mahatma Ghandi: "La grandesa d'una nació i el seu progrés moral pot ser jutjat per la manera en que tracta els seus animals".

Per tot això a REINPE col·laborem amb la Protectora "Animals sense Sostre" en la recollida de mantes, pinso, corretges i tot tipus de material per ajudar en tot el que puguem a la millora de les seves condicions. Si vols ajudar, ens ho pots fer arribar a la nostra seu d’Igualada o Martorell.

Si estàs interessat en adoptar algun animal, anima’t a dir que vens de part nostre, a la web www.animalssensesostre.org o al correu electrònic animalssensesostre@gmail.com. Estaran encantats d’atendre’t.